KONYA / YUNAK - Hursunlu Ortaokulu

Mrt

Hursunlu İlkokulu ve Hursunlu Ortaokulu Öğrencileri tarafından 07.03.2024 tarihinde deprem tatbikatı yapılmıştır.

Eyl

Okulumuz Yenilenmeye Devam Ediyor.

Eyl

Okulumuzun çatısı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle onarılıyor.

May

HURSUNLU İLK VE ORTAOKULUNDA HATAY'DAKİ DEPREMZEDE ÖĞRENCİLER İÇİN KERMES DÜZENLENDİ.

Nis

Hursunlu ilkokulu ve Ortaokulu olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu öğrencilerimizin renkli gösterileri eşliğinde dolu dolu geçen tören ve programımızla yaşattık.

Öğrenci velilerimizin de misafirimiz olup sevincimize eşlik ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. yılı kutlama programımızda okul bahçemizde kurulan gösteri alanında eğlenceli ve göz dolduran performanslarını sergileyen öğrencilerimiz, tören sonrasında yarışmalar ve müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.

Gösterilerde emek veren tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize bayram heyecanımıza eşlik ettikleri için teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!